Kirken er her - også i CORONATIDER | Tibirke og Vejby Sogne

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Kirken er her - også i CORONATIDER

Kirken er her - også i CORONATIDER
Udgivet ons d. 1. apr 2020, kl. 12:34
Nyheder

Når I kigger ind her på hjemmesiden, så er alt aflyst - selv gudstjenesterne! Det er en meget speciel tid for en kirke, for kirken har jo altid forstået sig selv som et FÆLLESSKAB med den opstandne Kristus som centrum … at vi mødes med Ham og i Hans ånd, når vi holder gudstjenester, dåb, begravelser og bryllupper eller blot er to som beder en bøn sammen.

Det kan vi ikke lige nu pga. corona-virus og de begrænsninger den har på vores sociale adfærd.

HVAD GØR VI SÅ?
Min kollega Jeanne og jeg vil forsøge at lave/streame nogle andagter/gudstjenester - især op til påsken, som vi kan sende ud via kirkernes hjemmesider og Facebook. Desuden vil vi skrive et dagligt ”ord” til refleksion og trøst. Følg også med på kirkerne fælles facebookside: https://www.facebook.com/vejby...

Jeanne og jeg tager også i denne tid meget gerne kontakt til mennesker, som har behov for at tale med nogen, til at tale med en præst. Du kender måske nogen som gerne vil tale med os, men som ikke rigtig selv vil tage initiativet. Giv os et tip, så tager vi kontakten.

Hvordan kontakten skal være, afhænger af omstændighederne. – Men brug os, vi er her stadig - du er mere end velkommen til at kontakte os:

Ulrik Pilemand
Kirkebakken 4,
3210 Vejby
Tlf.: 48 70 62 94
Mail: up@km.dk 
Mandag fri.

Jeanne von Benzon 
Træffes efter aftale
Tlf.: 24 91 79 70
Mail: jgvb@km.dk 
Mandag fri.


Med ønske om Guds fred og godt helbred
Ulrik Pilemand