Det nye menighedsråd VEJBY - LOUISE KØSTER - ny i rådet og næstformand | Tibirke og Vejby Sogne

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Det nye menighedsråd VEJBY - LOUISE KØSTER - ny i rådet og næstformand

Det nye menighedsråd VEJBY - LOUISE KØSTER - ny i rådet og næstformand
Udgivet fre d. 29. jan 2021, kl. 12:39
Nyheder

Jeg hedder Louise Køster, er 51 år gammel og bor i Holløse, på Rabarbergaarden, sammen med min mand Thomas og vores yngste søn Jonathan. Til hverdag driver jeg Rabarbergaarden, der er et økologisk landbrug, bæredygtig landkøbmand, gårdbageri, restaurant og skolehaver for skolerne i Gribskov kommune.

Jeg er født og opvokset i Klokkerstræde i Annisse, lige for foden af kirkebakken. Kirken har altid været en del af mit liv, som barn fordi den var vores nabo og vi børn ofte fik lov at komme med op i kirketårnet og ringe solen ned. Som voksen fordi jeg altid har interesseret mig for teologiens væsen og i en meget voksen alder begyndte jeg at læse teologi. I øjeblikket arbejder jeg mig langsomt frem mod en bachelor, et fag ad gangen.

At være en del af menighedsrådet i Vejby Kirke, betyder at jeg kan være med til at styrke det jeg synes kirken kan allerbedst, nemlig fællesskabet. Kirken er vores fælles ramme, som vi alle har en indgang til, hvad enten den er trosbaseret eller et ønske om at være en del af noget.

Det fællesskab vil jeg gerne være med til at styrke og udbrede i vores sogn. Der er allerede rigtig mange initativer igang i Vejby kirke og jeg er optaget af hvordan vi kan få flere med og være endnu mere inkluderende.
 

Derudover tror jeg på at fremtiden skal være ‘grøn’ og jeg vil gerne arbejde aktivt for den bæredygtige dagsorden, der er sat af kirken fra centralt hold. Nogle kirker har jord og de fleste har kirkegårde og bygninger, hvor man kan tage et aktivt valg om en grøn driftsform. Som kirke skal vi nemlig også tage ansvar for at bidrage til en planet der beboelig for fremtidige generationer.

Det er et godt hold der er sat i menighedsrådet og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med arbejdet.