Koncert med koret "Noget med damer" | Tibirke og Vejby Sogne

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert med koret "Noget med damer"

Dato
Lørdag d. 11. december 2021, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Sted
Sognegården, Kirkebakken 4, 3210 Vejby
Pris
40 kr.

KONCERT ‘NOGET MED DAMER’

Kvindekoret Noget med Damer inviterer til en eftermiddag med julesange, kaffe og kage i Sognegården i Vejby, Lørdag d. 11. december kl. 16 - 17. Entré 40 kr.

Noget med Damer er et rytmisk damekor under ledelse af Tina Fresco fra Tisvilde.

Julen byder på en masse skønne julesange og har du lyst til at synge med på de kendte sange, mærke fællesskabet i sang, så kom og syng med. Eller kom og lyt og glæd dig over, at vi efter mange strenge Corona-måneder nu igen må synge for hinanden.

Noget med Damer øver på arrangementer af kendte julesange, som udfordrer sangernes evne til at holde egen tone og finde samklang. Det er ikke let, men giver en særlig glæde i hele kroppen, når det lykkes.
Når vi synger, deler vi noget af os selv med hinanden. Det vil vi gerne dele med alle, der har lyst til at lytte og måske endda synge med.

Denne eftermiddag bliver derfor en blanding af at koret synger for publikum og at vi synger kendte julesange sammen - med og for hinanden. Noget med Damer ønsker at bidrage til det fællesskab vi kan finde i musikken.

Koret sparer sammen til en korrejse til Skotland og derfor vil der være en lille entré på kr. 40 denne eftermiddag, som betaling for kaffe og hjemmebagte kager