Livsmesse i Tibirke kirke | Tibirke og Vejby Sogne

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Livsmesse i Tibirke kirke

Dato
Torsdag d. 23. februar 2023, kl. 19:30
Sted
Tibirke kirke, Tibirke Kirkevej 12, 3220 Tisvildeleje
Medvirkende
Jeanne von Benzon

LIVSMESSE I TIBIRKE KIRKE

Tekster af Iben Krogsdal
Musik af folkemusikgruppen Trio Mio

Aftenens tema er salmer af en af vore store danske nulevende salmedigtere og forfattere Iben Krogsdal.
Iben Krogsdal kan noget særligt med ord. Hendes salmer berører vores hverdag, vores tro og ikke mindst menneskets afmægtighed i mødet med livet, der ikke altid vil, som man kunne håbe – eller døden, der tager det, man ikke er parat til at slippe. Fælles er, at relationerne, både de brudte, de skrøbelige og de kærlige, er i centrum.

Iben Krogsdal er en sand kunstner til, i hverdagssprog, at omsætte vore store følelser som fx angst, fortvivlelse, ensomhed og glæde til noget håndgribeligt og tilgængeligt for os mennesker.

For nogle år siden skabte hun ”Spillemandsmessen”, og som opfølgning på denne har hun skrevet ”Livsmessen”, som blev uropført på Himmelske Dage i 2019.

Livsmessen er en folkemusikmesse. Iben Krogsdal omtaler den selv således: ”Det er en messe, der er bygget over menneskelivets gang fra morgen til aften - og fra fødsel til død.”

Vores egen dygtige organist og koncertpianist Mimi Birkelund spiller klaver, Tanja Birkelund på violin og Anna Scharling på guitar. Anna Scharling er også vokalist sammen med vores egne dejlige kirkesangere og vokalister Trine Schousen og Henrik Kruckow. Desuden medvirker som vokalist også Sten Sejr, som bl.a. er kirkesanger i Ramløse og Annisse kirker.

Sognepræst Jeanne von Benzon er aftenens liturg.

Vi skal synge med på fællessalmer, lytte til korsatser og musikalske indslag samt til små læsninger og refleksioner.

Vel mødt til en dejlig torsdag aften
i ord og toner i Tibirke kirke.