LIVSMESSE - Tekster af Iben Krogsdal - Musik af folkemusikgruppen Trio Mio | Tibirke og Vejby Sogne

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

LIVSMESSE - Tekster af Iben Krogsdal - Musik af folkemusikgruppen Trio Mio

Dato
Torsdag d. 28. oktober 2021, kl. 19:30
Sted
vejby kirke, Kirkebakken 6, 3210 Vejby

”Livsmesse” - Tekster Iben Krogsdal. Musik af folkemusikgruppen Trio Mio

Torsdag den 28. oktober 2021 i Vejby kirke kl 19.30 indbydes til en temagudstjeneste i ord og toner.

Aftenens grundtema er salmer af en af vore store danske nulevende salmedigtere og forfattere Iben Krogsdal. Iben Krogsdal kan noget særligt med ord.
Hendes salmer berører vores hverdag, vores tro og ikke mindst menneskets afmægtighed i mødet med livet, der ikke altid vil, som man kunne håbe – eller døden, der tager det, man ikke er parat til at slippe. Fælles er, at relationerne, både de brudte, de skrøbelige og de kærlige, er i centrum.

Iben Krogsdal er kunstner til, i hverdagssprog, at omsætte vore store følelser som fx angst, fortvivlelse, ensomhed og glæde til noget håndgribeligt og tilgængeligt for os mennesker.

For nogle år siden skabte hun ”Spillemandsmessen”, og som opfølgning på denne har hun skrevet ”Livsmessen”, som blev uropført på Himmelske Dage i 2019

Den danske prisbelønnede Folkemusikgruppe Trio Mio har komponeret musikken til Iben Krogsdals tekster og salmer til ”Livsmessen”.

Livsmessen er en folkemusikmesse. Iben Krogsdal omtaler den selv således: ”Det er en messe, der er bygget over menneskelivets gang fra morgen til aften - og fra fødsel til død.”

Det bliver vor egen dygtige organist og koncertpianist Mimi Birkelund, der spiller klaver, Tanja Birkelund på violin og Anna Scharling på guitar. Anna Scharling er også vokalist sammen med vores egne dejlige kirkesangere og vokalister Trine Schousen og Henrik Krucow. Sognepræst Jeanne von Benzon er aftenens liturg.

Vi skal synge med på fællessalmer, lytte til korsatser og musikalske indslag samt til små læsninger / refleksioner.

Så vel mødt til en dejlig torsdag aften i ord og toner i Vejby kirke.